Rabat aftaler
Bike fit
Farum Cykelklub har indgået en aftale med Peakpower. Proff. bikefit med 20 % rabat. Prisen er 1275,-kr. inkl. rabat.

Se tilbuddet her.

Om PeakPower.dk

Michael Smith Larsen har en lang karriere som professionel cykelrytter i udlandet samt på 6-dags banerne bag sig og er nu aktiv triatlet med Age group sejre i København og Lanzarote Ironman og deltog ved VM på Hawaii i 2014 og 2015.

Ud over sin mangeårige erfaring som atlet, har han en bachelor i ernæring og fysisk aktivitet med speciale i ernæring og fysisk aktivitet.

PeakPower har udført bikefit i 5 år i Danmark og vision er, at give den viden og erfaring videre som han gennem mange år har tilegnet sig via uddannelse, egen erfaring, men også de mange kompetente mennesker han har omgivet sig med.

Klubtøj

Campione er klubbens tøjleverandør. Vi får kvalitetstøj til en fornuftig pris.

Klubtrøje 2019
Klubtr%c3%b8je2019
Briller og solbriller

Øjeblik Optik

Hos Øjeblik Optik i Valby får alle medlemmer 20% på i forvejen meget lave priser på briller. Kontakt Said i butikken og lav en aftale

Fri Bike i Farum

Medlemmer af Farum Cykelklub er så heldige at Fri BikeShop i Farum giver 15% rabat på varer og ydelser i butikken på Farum Hovedgade 34 i Farum. Dog ikke på kampagnetilbud.

Huske at vise navneID og oplys dit medlems nr. når du handler i butikken, så opnår du rabatten’. Har du mistet dit medlems nr. skriv til best@farumcykelklub.dk så sender vi det til dig.

Se butikken her.

Cykelbriller fra Adidas

Unik Optik – Hørsholm

Indehaver Birger Christensen har tilbudt ryttere i Farum Cykelklub særtilbud på køb af Adidas Cykel briller.

Derudover gives der rabat på alm. briller og kontaktlinser.

Link til Unik Optik

Tilbud kan udleveres til træning fra Farum Arena.