Udfordringer

Mens fællestræning er aflyst pga Covid-19 laver vi nogle udfordringer, som alle medlemmer opfordres til at 'krydre' cykelturene med for at holde motivationen i top, skabe variation i træningen og øge sandsynligheden for at være i topform, når vi må genoptage fællestræningen.

Farum Cykelklub’s Corona Challenge, FCCC

Som lovet kommer her en 4 ugers udfordring, mens vi håber på godt nyt fra myndighederne.

Udfordringen består denne gang af 4 ’afdelinger/ruter’:  En afdeling/rute til hver af de 4 uger fra påske frem til og med 10. maj

’Kodeordene’ for ruterne er: Kort, lang, bakker og lang

1. Bregnerød-runden, 5 km
  2. Frederiksborgvej: Furesøbad-lyskrydset -> Skovbrynet St - > indkørslen ned til Furesøbad (ikke ned) , 11,4 km
  3. Bakker (Åsebakken og Folehaven)
  4. ’Tyren’, 11,4 km

De samlede vindere af Farum Cykelklub's Corona Challenge, FCCC, er:

Mænd Ulrik Bovien
Kvinder Lone Wilken

Vinderne af de enkelte udfordringer er:

Et kæmpestort tillykke til alle og lad os så håbe, at vi alle snart må mødes igen, så lidt Corona-præmier kan overrækkes.

1000 mange tak fordi I gad lege med.

Udfordring Mænd Kvinder

Strava segment: Club LaSanta Sprint Tri Cup LAP

Frederiksborgvej leaderboard per 10. maj kl 18.10
Leaderboard%20-%20frederiksborgvej

Annettes tid er farvet gul fordi den er endnu ikke med på Strava's segment, men blot forsøgt aflæst ud fra hendes kørsel.

Helene's tur er 'konservativt' gættet ud fra de 3 andre piger's tid nu den ikke dukker op på Strava af sig selv... meget mystisk.

Åsebakken (Høsterkøbvej) segmentet
%c3%85sebakken%20-%20segment

Strava-segmentet hedder "HØSTERKØB: CA. 650 METER - TIL DET BEGYNDER AT GÅ LIDT NEDAD IGEN VED KLOSTRET" - 0,65 km

Garmin-segmentet hedder "Åsebakken" - 0,52 km (altså lidt kortere)

Åsebakken (Høsterkøbvej) leaderboard per 10. maj kl. 18.10
Leaderboard%20-%20%c3%85sebakken
Folehavevej segmentet
Segment%20folehavevej
Folehavevej leaderboard per 10. maj kl 18.10
Leaderboard%20-%20folehavevej
'Tyren'

'Tyren' er en rundstrækning på ~11.4 km: Nymøllevej – Kalkværksvej – Farumvej – Lyngevej – Ganløsevej - Bastrupvej - Nymøllevej (til starten)

Garmin og Strava har mange segmenter for Tyren. Kortet viser Garmin's segment: Farumvej - Nymøllevej på 11,37 km. Link til Garmin. Strava's tilsvarende segment hedder ''Tyren Rundt (*-*) - link til Strava.

Når du er på segmentet, kør højre om.

Overhold færdselsloven, så du skal over på cykelstien, når du kommer ud af skoven på vej mod Ganløse - og tilbage igen, når du er i Ganløse. PAS PÅ, når du krydser vejen!

Husk ikke at 'køre dig i hegnet'! Hold 5-10% tilbage, så immumforsvaret kan modstå Covid-19 og andre dårligdomme. Det giver også næsten garanti for en bedre tid senere på sæsonen

På opfordring er det hold, som man mest kører på, tilføjet listen. Er du uenig, så sig til.

Tyren - leaderboard per 10. maj kl 18.10
Leaderboard%20-%20tyren

Da der findes 2 segmenter med start hhv. ved Lyngby Bio eller på Farumvej er resultater fra begge medtaget i oversigten.

Påskeudfordringerne

Her i påsken 2020 er der 2 udfordringer:

Flest kørte kilometre

- Flest kørte højdemetre

Vi deler resultaterne i 2 klasser:

• Kvinder
  • Mænd